Kook de aardappelen gaar in gezouten water. Giet af en leg ze even opzij.
Smelt de boter in dezelfde pot. Laat ze lichtjes kleuren op een middelhoog vuur. Schenk er de karnemelk bij en voeg ook de aardappelen toe. Neem de pot van het vuur.
Pureer de aardappelen grof. Voeg de zure room toe en roer om. Breng op smaak met een snufje zout en dek de pot af.
Vul een hoge pot met water en breng aan de kook. Schenk er de azijn bij.
Breek de eieren voorzichtig in aparte kommetjes.
Verlaag het vuur zodat het water net niet kookt. Pocheer de eitjes 3-4 minuten gaar.
Verdeel de aardappelpuree over 4 diepe borden. Leg de gepocheerde eieren voorzichtig hierover. Kruid met een snufje zout en werk de borden af met de vers gepelde garnalen en de bieslook.
Calorieën per portie per persoon.
De getoonde informatie is een schatting op basis van beschikbare informatie van de ingrediënten. Het mag niet worden beschouwd als een vervanging van het advies van een professionele voedingsdeskundige.