Gepekelde rode ui

135 MIN
6 porties
Gepekelde rode ui

Deze gepekelde rode ui is een smaakmaker bij tal van gerechten. Met deze quick pickle heb je helemaal niet veel werk, en na 2 uur kan je er al van genieten

Ingrediënten

  • 2 rode ui
  • 180 ml appelazijn
  • 2 kl suiker
  • 2 kl zout, zonder jodium

BEREIDING

  1. Snijd de rode uien in fijne schijfjes en doe ze in een bokaal.
  2. Meng de appelazijn met de suiker en het zout en giet het mengsel over de rode uien.
  3. Zet weg in de koelkast. Na 2 uur heb je al je eigen gepekelde rode ui.


VOEDINGSWAARDEN

Calorieën 27.24 kcal
Koolhydraten 4.44 g
waarvan suikers 4.32 g
Vet 0.11 g
waarvan verzadigd 0.04 g
Proteïnen 0.49 g
Vezels 0.99 g

Calorieën per portie per persoon.
De getoonde informatie is een schatting op basis van beschikbare informatie van de ingrediënten. Het mag niet worden beschouwd als een vervanging van het advies van een professionele voedingsdeskundige.

Powered by PurplePumpkin