Garnalencocktail met tomaat

25 MIN
4 personen
Garnalencocktail met tomaat

Een moderne versie van garnalencocktail, met avocado en tomaatjes. Serveer in een leuk bokaaltje. Laat het smaken!

Ingrediënten

  • 180 g grijze garnalen, gepeld
  • 40 g ijsbergsla, in reepjes
  • 150 g kerstomaten, in kwartjes
  • 2 avocado's, in blokjes
  • 1 appel, in blokjes
  • 50 g mayonaise
  • 4 takjes peterselie
  • peper en zout

BEREIDING

  1. Meng in een kommetje de garnalen met de tomaten. Kruid naar smaak met peper en zout.
  2. Meng ondertussen in een andere kom de appelblokjes met de avocado en de mayonaise.
  3. Leg de sla in 4 serveerkommen en verdeel hierover het avocadomengsel. Leg er de gemengde garnalen en tomaat op en garneer met een peterselietakje.


VOEDINGSWAARDEN

Calorieën 362.32 kcal
Koolhydraten 7.8 g
waarvan suikers 6.1 g
Vet 30.25 g
waarvan verzadigd 5.73 g
Proteïnen 12.18 g
Vezels 8.37 g

Calorieën per portie per persoon.
De getoonde informatie is een schatting op basis van beschikbare informatie van de ingrediënten. Het mag niet worden beschouwd als een vervanging van het advies van een professionele voedingsdeskundige.

Powered by PurplePumpkin