Frambozen parfait

120 MIN
4 personen
Frambozen parfait

Een heel gemakkelijk en fris dessertje: frambozen parfait met yoghurt. Dit kan werkelijk iedereen maken!

Ingrediënten

  • 250 g frambozen
  • 200 g magere yoghurt
  • 250 ml slagroom
  • 2 el zoetstof
  • 2 el poedersuiker

BEREIDING

  1. Doe 200 gram frambozen, yoghurt en poedersuiker in een blender en mix fijn tot een glad mengsel.
  2. Klop de slagroom stijf met de zoetstof. Roer voorzichtig door het gemixte yoghurtmengsel.
  3. Verdeel over 4 kleine schaaltjes. Zet in de diepvries en wacht tot ze bevroren zijn.
  4. Werk de schaaltjes af met enkele frambozen en serveer.


VOEDINGSWAARDEN

Calorieën 300.08 kcal
Koolhydraten 20.44 g
waarvan suikers 20.06 g
Vet 22.86 g
waarvan verzadigd 12.61 g
Proteïnen 3.7 g
Vezels 4.38 g

Calorieën per portie per persoon.
De getoonde informatie is een schatting op basis van beschikbare informatie van de ingrediënten. Het mag niet worden beschouwd als een vervanging van het advies van een professionele voedingsdeskundige.

Powered by PurplePumpkin