Forel met pancetta op de grill

20 MIN
4 personen
Forel met pancetta op de grill

Deze forel vul je met kruidenboter, wikkel je dan in pancetta, en bak je af op de grill of barbecue. Lekker met gekookte aardappelen en tuinkers.

Ingrediënten

  • 4 forellen
  • 12 plakjes pancetta
  • 4 schijfjes citroen
  • 1 citroen, geperst
  • 2 el kruidenboter
  • peper en zout

BEREIDING

  1. Was de forellen van binnen en van buiten, dep goed droog en bestrooi aan alle kanten licht met zout.
  2. Druppel het citroensap over de forellen en vul met een halve eetlepel kruidenboter. Wikkel de forel in de sneetjes pancetta.
  3. Leg de forel op de grill en leg de plakjes citroen erop. Gril de vis aan elke kant ca 5 minuten tot het spek knapperig is.


VOEDINGSWAARDEN

Calorieën 408.49 kcal
Koolhydraten 2.77 g
waarvan suikers 0.94 g
Vet 28.69 g
waarvan verzadigd 9.13 g
Proteïnen 34.93 g
Vezels 1.1 g

Calorieën per portie per persoon.
De getoonde informatie is een schatting op basis van beschikbare informatie van de ingrediënten. Het mag niet worden beschouwd als een vervanging van het advies van een professionele voedingsdeskundige.

Powered by PurplePumpkin