Kook de aardappelen 12 minuten gaar in gezouten water. Leg er na 6 minuten de eieren bij en laat meekoken. Voeg de laatste 2 minuten ook de boontjes toe. Giet alles af en schrik de eieren even onder koud water.
Bak de schijfjes chorizo 1-2 minuten aan in de olijfolie tot ze krokant zijn. Schep ze uit de pan en leg opzij. Bak in dezelfde pan de knoflook zacht.
Haal de pan na een minuut van het vuur en schenk er de sherry-azijn met de peterselie in. Roer om.
Pel de eieren en snijd ze in kwartjes. Verdeel ze samen met de aardappelen, bonen en chorizo over vier borden. Schenk er de azijnmengeling over en kruid af met peper en zout.
Calorieën per portie per persoon.
De getoonde informatie is een schatting op basis van beschikbare informatie van de ingrediënten. Het mag niet worden beschouwd als een vervanging van het advies van een professionele voedingsdeskundige.