Meng in een grote kom het gehakt met de chilipeper, de lente-ui, de gember en de koriander. Overstrooi met het broodkruim en de garam masala. Meng er het losgeklopte ei en de vissaus door. Vorm hieruit balletjes in de gewenste grootte.
Verhit wat olijfolie in een pan en bak hierin de gehaktballetjes goudbruin en gaar. Laat ze nadien uitlekken op keukenpapier en houd warm.
Voor de currysaus
Verhit de currypasta in de wok met de arachideolie. Verlaag na een halve minuut het vuur en voeg er al roerend de kokosmelk en de bouillon aan toe. Wacht tot de curry volledig opgenomen is. Doe er de aubergineblokjes, de suiker en het citroengras bij. Breng aan de kook en laat 5 minuten doorkoken.
Voeg de gehaktballetjes samen met het citroensap bij. Laat 5 minuten doorwarmen. Werk af me cashewnoten en serveer.
Calorieën per portie per persoon.
De getoonde informatie is een schatting op basis van beschikbare informatie van de ingrediënten. Het mag niet worden beschouwd als een vervanging van het advies van een professionele voedingsdeskundige.