Croque met brie, walnoot en honing

15 MIN
4 personen
Croque met brie, walnoot en honing

Maak eens een verrassende variatie op de klassieke croque monsieur, met deze heerlijke vulling van brie, appel, walnoot en honing. Lekker met een fris rucolaslaatje erbij.

Ingrediënten

  • 8 sneden toastbrood
  • 1 appel
  • 50 g rucola
  • 200 g brie
  • handvol walnoot
  • 2 el vinaigrette
  • 4 el honing
  • olijfolie
  • peper en zout

BEREIDING

  1. Bestrijk de sneden toastbrood met olijfolie. Hak de walnoten grof. Snij de appel en de brie in plakjes.
  2. Verwarm een croque monsieur-toestel. Beleg het toastbrood met plakjes brie, appel, walnoten (hou er wat apart), besprenkel met honing en kruid met peper en zout. Bak de croques.
  3. Meng de rucola met de vinaigrette en de rest van de walnoten en plakjes appel en kruid met peper en zout. Serveer de croques met het rucola-slaatje.


VOEDINGSWAARDEN

Calorieën 458.88 kcal
Koolhydraten 47.19 g
waarvan suikers 25.31 g
Vet 21.57 g
waarvan verzadigd 9.92 g
Proteïnen 17.88 g
Vezels 2.98 g

Calorieën per portie per persoon.
De getoonde informatie is een schatting op basis van beschikbare informatie van de ingrediënten. Het mag niet worden beschouwd als een vervanging van het advies van een professionele voedingsdeskundige.

Powered by PurplePumpkin