Kruid de trosjes kerstomaten met peper en zout. Verwarm een eetlepel olijfolie in een grillpan. Bak hierin de tomaten zacht en het spek knapperig. Haal ze uit de pan en zet even opzij. Bedek met aluminiumfolie om warm te houden.
Verwarm de croissants 5-7 minuten in de oven tot ze knapperig zijn.
Klop in een kom de eieren los met de room, de bieslook en de tijm. Kruid met peper en zout.
Smelt de boter in een pan en schenk er het eiermengsel in. Klop zachtjes los met een houten lepel. Haal van het vuur zodra de eieren voldoende gebakken zijn.
Snijd de warme croissants middendoor. Vul ze met het roerei en beleg met het knapperige ontbijtspek. Serveer met de tomaatjes.
Calorieën per portie per persoon.
De getoonde informatie is een schatting op basis van beschikbare informatie van de ingrediënten. Het mag niet worden beschouwd als een vervanging van het advies van een professionele voedingsdeskundige.