Crispy fish burrito's met limoenmayo, courgette, rode kool en tomaat

25 MIN
2 personen
Crispy fish burrito's met limoenmayo, courgette, rode kool en tomaat

Chef Caroline: "Een rappe wrap: de ideale 'dad joke' om te maken als je dit snelle gerecht voorschotelt aan je gezin. De groentjes, fish nuggets en burrito's bak je allemaal in dezelfde pan. Minder afwas voor de flauwe moppenmaker!"

Ingrediënten

  • ½ rode ui
  • ½ courgette
  • 1 tomaat
  • ½ limoen
  • 2 el mayonaise
  • 100 gr gesneden rode kool
  • 2 kl chilimix-kruiden
  • 300 gr fish nuggets
  • 4 wraps
  • olie
  • 1 kl suiker
  • cayennepeper, naar smaak
  • zout
  • zwarte peper

Bestel deze producten online

BEREIDING

  1. Snijd de ui in halve ringen. Snijd de courgette in blokjes en de tomaat in plakjes.
  2. Limoenmayonaise: pers de limoen bij de mayonaise en kruid (optioneel) met cayennepeper.
  3. Verhit een scheutje olie in een pan. Stoof de ui, rode kool en courgette 5-7 min. op middelhoog vuur. Kruid met de chilimix, zout en zwarte peper en schep uit de pan.
  4. Verhit opnieuw een scheutje olie in de pan en bak de fish nuggets aan op middelhoog vuur, zo'n 3 min. per kant (zie tip).
  5. Maak de burrito's: bestrijk 2 wraps per persoon met limoenmayonaise. Schik de gebakken groenten, 2-3 fish nuggets en plakjes tomaat erop. Vouw stevig dicht als een burrito (eerst de zijkanten dichtplooien en vervolgens stevig oprollen). Verhit de pan op middelhoog vuur zonder olie en bak de burrito's goudbruin aan beide zijden. Serveer met de rest van de limoenmayo. Smakelijk!
  6. TIP: Veeg de pan even af met keukenpapier, want zo meteen gaan de burrito's nog kort in de pan.