Chocolade clementines met fleur de sel

15 MIN
8 personen
Chocolade clementines met fleur de sel

Maak van partjes clementine of mandarijn een heerlijk en relatief gezond snoepje: dompel ze in gesmolten chocolade & bestrooi met een klein beetje zout. Zalig!

Ingrediënten

  • 6 clementine
  • 120 g fondantchocolade
  • 20 g Fleur de Sel

BEREIDING

  1. Laat de chocolade au bain marie smelten.
  2. Pel de clementines en haal zoveel mogelijk van de witte velletjes weg. Haal de partjes uit mekaar en dip ze in de gesmolten chocolade. Overstrooi met een klein snufje fleur de sel en laat ze opdrogen op een stukje bakpapier.


VOEDINGSWAARDEN

Calorieën 76.95 kcal
Koolhydraten 7.35 g
waarvan suikers 7.35 g
Vet 4.95 g
waarvan verzadigd 3.03 g
Proteïnen 0.8 g
Vezels 0.17 g

Calorieën per portie per persoon.
De getoonde informatie is een schatting op basis van beschikbare informatie van de ingrediënten. Het mag niet worden beschouwd als een vervanging van het advies van een professionele voedingsdeskundige.

Powered by PurplePumpkin