Champagne punch

10 MIN
8 glazen
Champagne punch

Deze champagne punch serveer je in een grote kom (punch bowl) en kunnen je gasten dan naar believen opscheppen in mooie coupes. Erg feestelijk!

Ingrediënten

  • 1 appel, Granny Smith
  • 2 limoen
  • 1 bakje blauwe bes
  • 1 bakje framboos
  • ijsblokjes
  • 100 ml vlierbloesemlikeur, of -siroop
  • 1 fles champagne brut, gekoeld
  • eetbare bloemetjes

BEREIDING

  1. Snij de appel in fijne plakjes. Pers de limoenen.
  2. Doe het fruit samen met het sap van de limoenen, 2 scheppen ijsblokjes en de vlierbloesemlikeur in een grote punchbowl.
  3. Giet er heel traag de fles champagne bij. Werk af met de eetbare bloemetjes.


VOEDINGSWAARDEN

Calorieën 112.39 kcal
Koolhydraten 7.4 g
waarvan suikers 7.22 g
Vet 0.5 g
waarvan verzadigd 0 g
Proteïnen 0.45 g
Vezels 0.39 g

Calorieën per portie per persoon.
De getoonde informatie is een schatting op basis van beschikbare informatie van de ingrediënten. Het mag niet worden beschouwd als een vervanging van het advies van een professionele voedingsdeskundige.

Powered by PurplePumpkin