Cannelloni met ricotta & spinazie

40 MIN
2 porties
Cannelloni met ricotta & spinazie

Ingrediënten

  • 8 cannelloni
  • 400 g spinazie
  • 1 sjalot, fijngesnipperd
  • 400 ml tomatenpassata
  • 30 g geitenkaas
  • 70 g ricotta
  • 1 el olijfolie
  • 1 el oregano

BEREIDING

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C.
  2. Stoof de sjalot samen met de spinazie aan in de olie. Kruid met peper en zout en laat slinken. Koel af naast het vuur.
  3. Meng in een kom de geitenkaas met de ricotta. Roer hierdoor de spinazie en sjalot. Kruid met peper, zout en oregano.
  4. Vul de buisjes cannelloni met het mengsel.
  5. Schenk de helft van de tomatenpassata in een ovenschaal, leg er de cannelloni in en overgiet met de rest van de passata.
  6. Zet 20 minuten in de oven.


VOEDINGSWAARDEN

Calorieën 454.82 kcal
Koolhydraten 46.96 g
waarvan suikers 5.77 g
Vet 19.15 g
waarvan verzadigd 6.29 g
Proteïnen 22.22 g
Vezels 9.14 g

Calorieën per portie per persoon.
De getoonde informatie is een schatting op basis van beschikbare informatie van de ingrediënten. Het mag niet worden beschouwd als een vervanging van het advies van een professionele voedingsdeskundige.

Powered by PurplePumpkin