Roer de ricotta glad met de geitenkaas, de knoflook en de helft van de parmezaan. Meng de munt en het amandelpoeder erdoor. Voeg 1 eetlepel olijfolie toe. Kruid met peper en zout. Vul de cannelloni met behulp van een spuitzak.
Schep een de helft van de tomatensaus in een ovenschaal. Leg de cannelloni naast elkaar in de schaal. Lepel de rest van tomatensaus erover. Bestrooi met de rest van de parmezaan en de mozzarella. Zet 30 minuten in de oven.
Voor de tomatensaus
Fruit de ui en de knoflook glazig in olijfolie. Doe er de tomaten en de basilicum bij. Voeg een flinke scheut water toe en laat 15 minuten sudderen. Breng op smaak met peper en zout.
Calorieën per portie per persoon.
De getoonde informatie is een schatting op basis van beschikbare informatie van de ingrediënten. Het mag niet worden beschouwd als een vervanging van het advies van een professionele voedingsdeskundige.