Cannelloni met geitenkaas en kerstomaatjes

45 MIN
4 personen
Cannelloni met geitenkaas en kerstomaatjes

Ingrediënten

  • 12 cannelloni
  • 400 g kerstomaten, gehalveerd
  • 200 g spinazie
  • 2 teentjes knoflook, geperst
  • 300 g geitenkaas
  • 300 g ricotta
  • 200 g parmezaan, geraspt
  • 2 el olijfolie
  • 1 el tijmblaadje
  • peper en zout

BEREIDING

  1. Verwarm de oven voor op 180 °C.
  2. Kook de cannellonibuisjes zoals aangegeven op de verpakking.
  3. Doe de kerstomaten in een kom en besprenkel ze met olijfolie. Voeg er de tijmblaadjes aan toe en kruid goed af met peper en zout.
  4. Doe de ricotta samen met de geitenkaas en parmezaanse kaas in een andere kom en meng goed. Meng er de spinazie en knoflook door. Breng op smaak met peper en zout.
  5. Vul elke cannelloni met het kaasmengsel. Besprenkel ze met de olijfolie van de tomaten. Giet de rest van de tomaten-olijfolie in een ovenschotel. Schik daarin de cannelloni's naast elkaar en leg er de tomaten op. Zet 15 minuten in de voorverwarmde oven.


VOEDINGSWAARDEN

Calorieën 752.79 kcal
Koolhydraten 35.32 g
waarvan suikers 5.74 g
Vet 48.13 g
waarvan verzadigd 25.13 g
Proteïnen 45.79 g
Vezels 4 g

Calorieën per portie per persoon.
De getoonde informatie is een schatting op basis van beschikbare informatie van de ingrediënten. Het mag niet worden beschouwd als een vervanging van het advies van een professionele voedingsdeskundige.

Powered by PurplePumpkin