Een zalig hapje dat je in de airfryer kan maken (al kan het ook perfect in de oven): camembert in bladerdeegjasje. Voor fans van warme, lopende kaas... Heerlijk!
Ingrediënten
1 camembert
1 rond vel bladerdeeg
4 plakjes prosciutto
handvol pecannoten
2 el chutney, of confituur
1 eigeel
enkele takjes rozemarijn
crackers
veenbessen
Bestel deze producten online
BEREIDING
Vouw het vel bladerdeeg open. Pak de camembert in in plakjes prosciutto en schik op het vel bladerdeeg. Schik de chutney en enkele grofgehakte pecannoten erop. Vouw het bladerdeeg dicht, snijd overtollige stukken bladerdeeg weg, maar zorgt dat je de camembert goed kan afsluiten. Draai om en bestrijk met eigeel. Snijd eventueel sterretjes uit de rest van het bladerdeeg en kleef erbovenop. Schik op een rond stuk bakpapier.
Schik in het mandje van de airfryer (of leg op een bakplaat). Bak 20 minuten op 190 ºC.
Schik op een serveerplank. Serveer er crackers, pecannoten, veenbessen, takjes rozemarijn of een garnituur naar keuze bij. Geef een mesje erbij. Smakelijk!