Burger met fishnuggets, kaas, tartaar en salade

25 MIN
2 personen
Burger met fishnuggets, kaas, tartaar en salade

Foodbagchef Deborah: "Dé bekende fishburger uit de bekende hamburgerketen. Ik maak 'm gewoon thuis en maak 'm zo ook heel wat voedzamer. Smullen maar!"

Ingrediënten

  • 2 hamburgerbroodjes
  • 1 kropsla
  • ½ bussel radijsjes
  • 300 gr fish nuggets
  • 2 plakjes kaas
  • 50 gr tartaarsaus
  • olie
  • olijfolie
  • scheutje witte wijnazijn
  • zout
  • zwarte peper

Bestel deze producten online

BEREIDING

  1. Verwarm de oven voor op 200°C. Rooster het broodje volgens de instructies op de verpakking (zie tip).
  2. Scheur de kropsla in stukken en snijd de radijs in plakjes. Breng op smaak met een scheutje olijfolie, de witte wijnazijn, zout en zwarte peper.
  3. Verhit een scheutje olie in de pan en bak de fish nuggets 5 min. op middelhoog vuur, tot ze goudbruin kleuren (zie tip).
  4. Smeer wat tartaarsaus op het broodje. Schik er wat salade, fish nuggets en een sneetje kaas op. Werk af met extra tartaarsaus en serveer met de overige salade. Smakelijk!
  5. TIP: Je kan ook de fishnuggets in de oven bakken in plaats van in de pan. Besprenkel met wat olie en bak 10 min. goudbruin in de oven.