Foodbagchef Deborah: "Dé bekende fishburger uit de bekende hamburgerketen. Ik maak 'm gewoon thuis en maak 'm zo ook heel wat voedzamer. Smullen maar!"
Ingrediënten
2 hamburgerbroodjes
1 kropsla
½ bussel radijsjes
300 gr fish nuggets
2 plakjes kaas
50 gr tartaarsaus
olie
olijfolie
scheutje witte wijnazijn
zout
zwarte peper
Bestel deze producten online
BEREIDING
Verwarm de oven voor op 200°C. Rooster het broodje volgens de instructies op de verpakking (zie tip).
Scheur de kropsla in stukken en snijd de radijs in plakjes. Breng op smaak met een scheutje olijfolie, de witte wijnazijn, zout en zwarte peper.
Verhit een scheutje olie in de pan en bak de fish nuggets 5 min. op middelhoog vuur, tot ze goudbruin kleuren (zie tip).
Smeer wat tartaarsaus op het broodje. Schik er wat salade, fish nuggets en een sneetje kaas op. Werk af met extra tartaarsaus en serveer met de overige salade. Smakelijk!
TIP: Je kan ook de fishnuggets in de oven bakken in plaats van in de pan. Besprenkel met wat olie en bak 10 min. goudbruin in de oven.