Bruschetta met aardbeien

20 MIN
4 personen
Bruschetta met aardbeien

Deze bruschetta beleg je met ricotta en aardbeien. Heerlijk verrassend en fris. Lekker als ontbijt of tussendoortje met een glas roséwijn.

Ingrediënten

  • 4 sneetjes volkoren brood
  • 400 g aardbeien, gehalveerd
  • 30 g amandelschilfers, geroosterd
  • 60 g ricotta
  • 4 el honing
  • 1 el boter
  • 1 kl zoetstof, hittebestendige

BEREIDING

  1. Rooster de sneden brood knapperig in de broodrooster.
  2. Stoof de aardbeien 2 minuten aan in de boter tot ze karameliseren. Schenk er de honing over en bestrooi met de zoetstof. Roer tot het een dikke saus en voeg er dan de amandelschilfers aan toe.
  3. Bestrijk de toasts met de ricotta en verdeel er de aardbeien over.


VOEDINGSWAARDEN

Calorieën 272.71 kcal
Koolhydraten 33.9 g
waarvan suikers 17.46 g
Vet 11.17 g
waarvan verzadigd 4.18 g
Proteïnen 6.72 g
Vezels 5.22 g

Calorieën per portie per persoon.
De getoonde informatie is een schatting op basis van beschikbare informatie van de ingrediënten. Het mag niet worden beschouwd als een vervanging van het advies van een professionele voedingsdeskundige.

Powered by PurplePumpkin