Broodpudding met briochebrood en blauwe bessen

20 MIN
2 porties
Broodpudding met briochebrood en blauwe bessen

Deze verrassende en overheerlijke broodpudding maakten we klaar in de airfryer! Heel snel klaar en lekker vullend. Topontbijt!

Ingrediënten

  • 3 sneetjes brioche brood
  • 1 ei
  • 100 ml room
  • 20 gr boter
  • 2 el suiker
  • 1 kl vanille-extract
  • handvol blauwe bessen
  • 6 el Griekse yoghurt

Bestel deze producten online

BEREIDING

  1. Smelt de boter in de microgolfoven. Snijd het brood in blokjes.
  2. Meng de room met het ei, de suiker, boter en vanille-extract.
  3. Schik de broodblokjes in een ovenvaste schaal die in de airfryer past. Schenk het ei-mengsel erover, schep om, zodat het brood goed mengt met de vloeistof. Schik de bessen erop.
  4. Zet 12 minuten in een airfryer van 165 ºC. 15-20 minuten bakken in een oven van 165 ºC lukt ook.
  5. Serveer met wat yoghurt. Smakelijk!