Blondies

40 MIN
12 porties
Blondies

Blondies zijn de 'blonde' versie van de alomgekende brownies. De bruine chocolade wordt vervangen door witte chocolade, macademianoten maken dit heerlijk zoete verwendessertje helemaal af. Moet je proeven!

Ingrediënten

  • 175 g witte chocolade
  • 50 g macadamianoten
  • 130 g bloem
  • 1 kl bakpoeder
  • 140 g boter
  • 100 g suiker
  • 1 el poedersuiker
  • 2 eieren

BEREIDING

  1. Smelt de witte chocolade samen met de boter au bain marie. Meng goed. Haal van het vuur en meng er de suiker en eieren door.
  2. Zeef de bloem en het bakpoeder boven het beslag en roer het erdoor.
  3. Hak de macadamianoten grof. Spatel door het beslag. Beboter en bebloem een vierkante bakvorm en giet er het beslag in. Zet 25 minuten in een oven van 180 °C.
  4. Laat de blondies afkoelen, snij ze in vierkantjes, bestrooi met poedersuiker en serveer.


VOEDINGSWAARDEN

Calorieën 238.16 kcal
Koolhydraten 24.67 g
waarvan suikers 16.8 g
Vet 14.6 g
waarvan verzadigd 9.27 g
Proteïnen 2.09 g
Vezels 0.36 g

Calorieën per portie per persoon.
De getoonde informatie is een schatting op basis van beschikbare informatie van de ingrediënten. Het mag niet worden beschouwd als een vervanging van het advies van een professionele voedingsdeskundige.

Powered by PurplePumpkin