Bladerdeegnestje met spinazie en ei

20 MIN
8 personen
Bladerdeegnestje met spinazie en ei

Ingrediënten

  • 2 plakjes ham, in reepjes
  • 8 vierkantjes bladerdeeg
  • 500 g spinazie
  • 50 g belegen kaas, geraspt
  • 2 eieren
  • 20 g boter
  • peper en zout

BEREIDING

  1. Verwarm de oven voor op 220° C.
  2. Klop de eieren los. Meng ze met de spinazie, de reepjes ham en de kaas. Kruid bij met peper en zout.
  3. Drapeer de vierkantjes bladerdeeg in ingevette, ronde vormpjes van ongeveer 8 centimeter diameter. Snijd de punten weg zodat er een ronde vorm ontstaat.
  4. Vul de bodempjes met het spinaziemengsel.
  5. Zet de vormpjes 20 minuten in de oven. Schep de spinazienestjes voorzichtig uit de vorm en serveer.


VOEDINGSWAARDEN

Calorieën 256.67 kcal
Koolhydraten 19.5 g
waarvan suikers 2.41 g
Vet 15.9 g
waarvan verzadigd 7.2 g
Proteïnen 8.86 g
Vezels 1.97 g

Calorieën per portie per persoon.
De getoonde informatie is een schatting op basis van beschikbare informatie van de ingrediënten. Het mag niet worden beschouwd als een vervanging van het advies van een professionele voedingsdeskundige.

Powered by PurplePumpkin