Maal de konijnenrug fijn in het vleesmolentje. Laat het broodkruim weken in de melk. Pureer de aardappelen. Vermeng het vlees met het broodkruim, de aardappelpuree en de rozemarijn. Kruid met peper en zout.
Maak nootgrote bolletjes en rol ze door losgeklopt eiwit en paneermeel. Zet ze een kwartiertje in de koelkast zodat het paneersel kan opstijven.
Spoel de courgette, snij ze in fijne plakjes. Bak ze kort in een koekenpan, in de olijfolie. Breng ze op smaak met de gepelde en geplette knoflook, de frambozenazijn, peper en zout. Vermeng ze met de munt. Schep goed om.
Bak de balletjes gaar en goudbruin in een koekenpan in boter en/of olie. Laat ze uitlekken op keukenpapier.
Serveer de warme balletjes met de lauwe courgettesalade.
Calorieën per portie per persoon.
De getoonde informatie is een schatting op basis van beschikbare informatie van de ingrediënten. Het mag niet worden beschouwd als een vervanging van het advies van een professionele voedingsdeskundige.