Aziatische vispapillot met paksoi en gember

30 MIN
2 personen
Aziatische vispapillot met paksoi en gember

Zo veel smaak en geur, in een heerlijk dampend pakketje! We maken zalige Aziatische vispapillotten met paksoi, champignons en een geweldig lekker sausje. Heel gemakkelijk om te maken, met een fantastisch geurig resultaat. Geniet ervan!

Ingrediënten

  • 250 g champignons
  • 4 mini-paksoi
  • ½ limoen
  • 1 teentje knoflook
  • 20 g gember
  • ½ rode chilipeper
  • 2 el sojasaus
  • 2 witte visfilets
  • 1 lente-uitje
  • 1 el sesamzaad
  • 2 el plantaardige olie

BEREIDING

  1. Verwarm de oven voor op 180 °C of steek de barbecue aan.
  2. Borstel de champignons schoon en snij ze in plakjes. Snij de mini paksoi in de lengte in vier. Pers het sap van de aangegeven hoeveelheid limoen uit. Pers de knoflook. Schil en rasp de gember. Snij de aangegeven hoeveelheid rode chilipeper in fijne ringen.
  3. Doe de sojasaus, plantaardige olie, het limoensap, de geperste knoflook en geraspte gember in een kommetje en meng goed.
  4. Neem per persoon een stuk aluminiumfolie en verdeel hierover de plakjes champignons. Leg hierop een stuk visfilet. Leg de paksoi reepjes ernaast. Giet er het sausje over. Leg er de chilipepers bij (gebruik minder als je niet van pittig houdt).
  5. Maak de pakketjes stevig dicht zodat er geen vocht of stoom kan ontsnappen. Leg de papillotten in een ovenschaal en zet 25 minuten in de oven of leg op de barbecue.
  6. Snij de lente-ui in ringen. Maak de papillotten open, strooi er de lente-ui en het sesamzaad over en serveer.

Dit gerecht zit in de 15gram Foodbox van maandag 9 augustus.
Ontdek hier de andere gerechten waaruit je kan kiezen. Bestellen kan tot donderdagmiddag 5 augustus om 12u.



VOEDINGSWAARDEN

Calorieën 354.8 kcal
Koolhydraten 7.57 g
waarvan suikers 4.57 g
Vet 20.8 g
waarvan verzadigd 3 g
Proteïnen 33 g
Vezels 4.78 g

Calorieën per portie per persoon.
De getoonde informatie is een schatting op basis van beschikbare informatie van de ingrediënten. Het mag niet worden beschouwd als een vervanging van het advies van een professionele voedingsdeskundige.

Powered by PurplePumpkin