Aspergesalade met pecannoten

130 MIN
4 personen
Aspergesalade met pecannoten

Een perfect bijgerecht bij jouw favoriete Aziatische schotel: aspergesalade met pecannoten en een zoete gekaramelliseerde dressing, heerlijk!

Ingrediënten

  • 500 g groene asperges
  • 1 lente-uitje, in ringetjes
  • 30 g pecannoten, grof gehakt
  • 30 ml rijstazijn
  • 30 ml ketjap
  • 2 el olie
  • 1 kl suiker
  • peper en zout

BEREIDING

  1. Kook de asperges gaar, maar krokant, in gezouten water. Giet af en laat schrikken in koud water.
  2. Meng in een kom de ketjap met het rijstazijn, de olie en de suiker. Kruid af met peper en zout. Marineer hierin enkele uren de asperges.
  3. Verdeel de asperges over 4 borden. Strooi er de pecannoten en lente-ui over en serveer.


VOEDINGSWAARDEN

Calorieën 161.43 kcal
Koolhydraten 6.15 g
waarvan suikers 4.64 g
Vet 13.16 g
waarvan verzadigd 1.91 g
Proteïnen 4.05 g
Vezels 2.52 g

Calorieën per portie per persoon.
De getoonde informatie is een schatting op basis van beschikbare informatie van de ingrediënten. Het mag niet worden beschouwd als een vervanging van het advies van een professionele voedingsdeskundige.

Powered by PurplePumpkin