Gevulde spitskoolrolletjes met gehakt en olijven in tomatensaus met orzo

Op zoek naar een origineel en verrassend avondmaal? Deze spitskoolrolletjes gevuld met gehakt en olijven, gegaard in tomatensaus zullen je zeker en vast bekoren! De orzo zorgt voor de perfecte aanvulling. Dit moet je proeven! Bestel dit gerecht deze week bij de 15gram Foodbox!
Bloemkoolstoemp met garnalen en bieslook

Bloemkool en garnaaltjes zijn een heerlijke combinatie, ook in deze bloemkoolstoemp. Daarbij komt een lekker fris zure roomsausje en bieslook. Zalig! Bekijk recept
Orecchiette met broccoli

Orecchiette en broccoli zijn beste vriendjes! Een heerlijke combinatie, uitgevonden in Puglia. Een zalig snel en vegetarisch pasta'tje om van te genieten! Bekijk recept
Kipschnitzel met koolsla en ovenaardappeltjes

Alles is lekkerder in een krokant korstje! Zo ook deze kipschnitzels met een frisse koolsla met yogonaise dressing en lekkere ovenaardappeltjes erbij. Bekijk recept
Lamskefta met bloemkoolcouscous en salsa verde

Bloemkoolcouscous is de hype van het moment! Je vermaalt de bloemkool heel fijn, zodat hij lijkt op couscous. Zo lekker en gezond! Bekijk recept
Pittig varkensvlees met broccolicouscous

Een echt fusiongerecht met smaken uit het Midden-Oosten, deze pittige varkenskoteletten met broccoli, couscous en hazelnoten. Bekijk recept
Gemarineerde biefstuk met broccolipuree

Een lekker luxueus gerecht dat toch licht verteerbaar is? Wat denk je van deze zalig malse lapjes gemarineerde biefstuk met een originele, smaakvolle broccolipuree erbij? Koolhydraatarm, maar barst van de (Aziatische) smaken! Bekijk recept
Aziatische koolsla met krokante tofu en pindasaus

Wij zijn al graag een creatief met klassiekers. Vandaag nemen we de Amerikaanse klassieker 'coleslaw' onder handen en maken er een Aziatische versie van, verrassend lekker! Daarbij komt krokant gebakken tofu en een heerlijke romige pindasaus. Dit moet je proeven! Bekijk recept
Bloemkoolrisotto met gerookte zalm

Deze risotto met bloemkool is heerlijk zacht van smaak. Je kookt de bloemkoolroosjes eerst half gaar en dat kookvocht gebruik je dan als bouillon om de risotto mee te maken, handig toch? De zoute gerookte zalm contrasteert goed en lente-ui zorgt voor fraîcheur. Perfect comfort food dat je zo naar binnen lepelt! Bekijk recept
Sobanoedels met broccoli, omeletrolletjes en gemberdressing

Een lekker lichte en toch vullende Aziatische maaltijd. Sobanoedels zijn gemaakt van boekweit en hebben een heerlijke nootachtige smaak en vullen goed. Daarbij komen broccoliroosjes, originele omeletrolletjes, crunchy pindanootjes en een pittige gemberdressing. De Aziatische keuken op z'n best! Bekijk recept