Pannetje met spekjes, spruiten en aardappelen
Een heerlijk origineel gerecht uit de Alpen: een lekker hartverwarmend pannetje met krokant gebakken spekjes, aardappelschijfjes, spruiten en een heerlijk zacht gekookt eitje, zodat de dooier voor een lekker sausje zorgt. Krijg je er al zin in? Dit gerecht kan je deze week bestellen met de 15gram Foodbox!
Tartiflette
Tartilflette is een typische ovenschotel uit de Franse Alpen. Heerlijke winterkost voor na het skiën met aardappelen, spekjes en reblochonkaas. Hier krijg je het lekker warm van! Bekijk recept
Kaasfondue
Geraspte Emmentaler en Gruyère worden ondergedompeld in witte wijn en Kirsch. Geniet met een blokje brood, augurkjes en zilveruitjes van dit winters gerecht. Bekijk recept
Flammkuchen met brie en witloof
Vandaag gaan we op uitstap naar de bergen, met een flammkuchen. Zo wordt de pizza van de Elzas genoemd. We maken een originele versie met witloof, brie, honing, tijm, walnoten en veldsla voor erbij. Laat het smaken! Bekijk recept
Gnocchi met salieboter
Vers gemaakte gnocchi met salieboter bij is een za-li-ge combinatie! Zo puur als voorgerecht, of als bijgerecht bij een stuk vlees, genieten! Bekijk recept
Snelle romige polenta met balsamicochampignons en geitenkaas
Zet jij wel eens polenta op het menu? Geef toe, niet zo vaak waarschijnlijk... Dit is je kans om weer eens een snelle, voedzame en bovendien overheerlijke vegetarische maaltijd op tafel te zetten: romige polenta met heerlijke balsamicochampignons, prei en frisse geitenkaas om erover te strooien. Bekijk recept