Maak jij wel eens een weekmenu? Het is dé perfecte manier om budgetvriendelijk en gestructureerd aan de nieuwe week te beginnen. Het is een ideale zondagnamiddagactiviteit. Begin eerst met kookboeken te doorbladeren, receptenwebsites te checken (je zit alvast op de goede plek ;-)) en te kijken wat voor lekkers je kan bestellen bij Foodbag.be! Schrijf je favoriete recepten op, en stel op basis daarvan een boodschappenlijstje samen (tip: bij onze partner Rayon.be vind je topkwaliteitsproducten en ze worden aan huis geleverd). Misschien kan je alvast inplannen om 's avonds een ruime portie te maken, zodat de lunch voor de dag nadien al geregeld is. Of een hele geroosterde kip de ene dag op het menu, de dag nadien maak je een stoofpotje met de restjes kip.
Voor onze maaltijdbox stellen we elke week opnieuw een heerlijk weekmenu samen. 7 gevarieerde gerechten (met steevast een stevige portie groenten!) die samen een harmonieus geheel vormen. Je kan tot 5 gerechten selecteren om in je maaltijdbox toe te voegen (tip: bij Foodbag.be heb je zelfs keuze uit 30 gerechten, inclusief enkele kant-en-klare opties), van de andere gerechten zijn de recepten hier steeds beschikbaar op de website. Graag gedaan!
We wensen je een heerlijke gestructureerde week toe!

We maken een makkelijke pizzavariant van je favoriete witloofrolletjes in kaassaus. Nu hoef je niet te vechten om het laatste kaaskorstje. Maar wie gaat er met het krokantste pizzakorstje lopen? Bekijk recept

Van dit plaatje schep je toch met plezier een grote portie op je bord? We gebruiken Italiaanse worst met venkelzaadjes of 'salsiccia'. Ook de salie zorgt voor een mediterraanse touch. Lekker genieten! Bekijk recept

Op drukke dagen wil je vlug-vlug aan tafel. Daarom serveer ik je een even-koken-en-schep-maar-lekker-weg-gerecht. Een Grieks geïnspireerd gerecht met gehaktballetjes, pesto, kerstomaten én feta. Smullen maar! Bekijk recept

Op het eerste zicht lijkt dit een goedgevuld bordje klassieke kost. Alleen wisselden de tradionele pens in voor de vegetarische worst. Neem jij de carnivoren aan tafel beet? Bekijk recept

Het sausje bij deze kip is om vingers en duimen bij af te likken. Met eenvoudige ingrediënten als ui, chorizo, mosterd en bruschetta rosso zorgen we voor een wow-effect aan tafel. Beloofd! Bekijk recept

Zoethartig en echt bom-vol smaak. Zo kan je deze dampende kom het best omschrijven. De witte kool brengt de nodige vitamines binnen. Voor extra vezels suggereren we er volkoren rijst bij. Bekijk recept

Zin in een heerlijk Zuiders gerechtje, dat je in een half uurtje op tafel zet? Probeer eens deze heerlijke witte vis in een zalig spekjes, met Provençaalse saus en rijst erbij. Genieten maar! Bekijk recept
Voor onze maaltijdbox stellen we elke week opnieuw een heerlijk weekmenu samen. 7 gevarieerde gerechten (met steevast een stevige portie groenten!) die samen een harmonieus geheel vormen. Je kan tot 5 gerechten selecteren om in je maaltijdbox toe te voegen (tip: bij Foodbag.be heb je zelfs keuze uit 30 gerechten, inclusief enkele kant-en-klare opties), van de andere gerechten zijn de recepten hier steeds beschikbaar op de website. Graag gedaan!
We wensen je een heerlijke gestructureerde week toe!
Pizza bianca met witloof, spekjes en salade

We maken een makkelijke pizzavariant van je favoriete witloofrolletjes in kaassaus. Nu hoef je niet te vechten om het laatste kaaskorstje. Maar wie gaat er met het krokantste pizzakorstje lopen? Bekijk recept
Ovenschotel met Italiaanse worst, butternut, aardappel en kerstomaat

Van dit plaatje schep je toch met plezier een grote portie op je bord? We gebruiken Italiaanse worst met venkelzaadjes of 'salsiccia'. Ook de salie zorgt voor een mediterraanse touch. Lekker genieten! Bekijk recept
Snelle orzo met gehaktballetjes, pesto, gepofte kerstomaten en feta

Op drukke dagen wil je vlug-vlug aan tafel. Daarom serveer ik je een even-koken-en-schep-maar-lekker-weg-gerecht. Een Grieks geïnspireerd gerecht met gehaktballetjes, pesto, kerstomaten én feta. Smullen maar! Bekijk recept
Veggie boerenworst met bloemkool in witte saus en patatjes

Op het eerste zicht lijkt dit een goedgevuld bordje klassieke kost. Alleen wisselden de tradionele pens in voor de vegetarische worst. Neem jij de carnivoren aan tafel beet? Bekijk recept
Kip in kruidige chorizo-roomsaus met wortel en crushed krieltjes

Het sausje bij deze kip is om vingers en duimen bij af te likken. Met eenvoudige ingrediënten als ui, chorizo, mosterd en bruschetta rosso zorgen we voor een wow-effect aan tafel. Beloofd! Bekijk recept
Mango masala met rijst, witte kool en cashewnoten

Zoethartig en echt bom-vol smaak. Zo kan je deze dampende kom het best omschrijven. De witte kool brengt de nodige vitamines binnen. Voor extra vezels suggereren we er volkoren rijst bij. Bekijk recept
Witte vis in spekjasje met Provençaalse saus en rijst

Zin in een heerlijk Zuiders gerechtje, dat je in een half uurtje op tafel zet? Probeer eens deze heerlijke witte vis in een zalig spekjes, met Provençaalse saus en rijst erbij. Genieten maar! Bekijk recept