Maandag: Aziatische gevulde zoete aardappel met kippengehakt en Thais basilicum
Foodbag-chef Deborah: "De zomer loert om de hoek en dan begin ik te dromen van vakantie en verre reizen. Gelukkig hoef je het vliegtuig niet te nemen om te genieten van wereldse smaken. Want ik tover die zonder moeite op je bord." Bestel dit gerecht bij Foodbag of Bekijk recept
Dinsdag: Vispannetje met asperges
Een heerlijk origineel en licht vispannetje met witte en groene asperges. De vis kan je vervangen met vissoorten naar keuze. Lekker met aardappelpuree, gekookte aardappelen, linguine of gewoon zo. Bekijk recept
Woensdag: Rabarber-franchipane taart
Rabarber en frangipane zijn een 'match made in heaven'. Proef het nu in deze heerlijke taart. Smakelijk! Bekijk recept
Donderdag: Vegetarische moussaka met aubergine en courgette
Foodbag-chef Claire: "Ik probeer altijd een Foodbag-stempel te drukken op klassiekers: extra (verborgen) groenten, een handige shortcut, een supersnelle versie ... Deze Griekse moussaka geef ik een Italiaanse touch. Noem het een mediterraanse culinaire alliantie."Bestel dit gerecht bij Foodbag of Bekijk recept
Vrijdag: Gegrilde steak met chimichurri, gegrilde paprika en maïs
Foodbag-chef Caroline: "Een stukje gegrilde steak hoef je zeker niet altijd met frietjes te serveren. Wij gaven er een Zuid-Amerikaanse twist aan met chimichurri en gegrilde maïs. Op zijn lekkerst in het zonnetje met een frisse pint erbij. Wedden dat het zal smaken?"Bestel dit gerecht bij Foodbag of Bekijk recept
Weekend: Smash burger met pastinaakfrietjes, kaas en barbecuesaus
Volgens trendwatchers is de nette, dikke burger out en omarmen we massaal de 'smash burger'. Deze hamburger maak je door gehakt aan te drukken of te 'smashen' in de pan. En dat maakt 'm onweerstaanbaar. Benieuwd? Bekijk recept