Maandag: Gebakken patatjes met kippenworst en appelmoes
Weinig smaakt zo nostalgisch als worst met appelmoes en patatjes. We maken er de semi-volwassen versie van en voegde er extra groenten aan toe. De gebakken wortel en frisse salade zorgen voor een smaakvolle vitaminebom. Maar dan eentje mét mayo. Bekijk recept
Dinsdag: Rundsbrochette met Griekse couscous, perzik en guacamole
Foodbagchef Isa: "Wat een kleurrijk bordje! De couscous met perziken smaakt heerlijk zomers af. Smakelijk!" Bekijk recept of bestel bij Foodbag.
Woensdag: Gevulde tomaten met ovenfrietjes en salade
Gevulde tomaten, ook wel gekend als 'tomate farcie' is een ware klassieker waar je jong en oud blij mee maakt! De tomaten vul je met heerlijk kruidig gehakt. Daarbij komen ovenfrietjes en een fris slaatje. Het zal smaken! Bekijk recept
Donderdag: Huevos rancheros met tortillachips, avocado en cheddar
Foodbagchef Sofie: "Huevos rancheros is een Mexicaans ontbijtgerecht dat mijn vriend vaak voor me klaarmaakt. Het is een spiegelei geserveerd met zwarte bonen en een pittige saus op een warme tortilla. Ik maak er een volwaardig gerecht van. Benieuwd?" Bekijk recept of bestel bij Foodbag.
Vrijdag: Gevulde paprika met gerookte zalm, rijst, citroen en verse kruiden
Foodbagchef Isa: "Groenten kunnen perfect de hoofdrol spelen in niet-vegetarische gerechten. Dat bewijs ik je met mijn gevulde paprika's. Lepel jij die eerst uit of eet je de paprika mee op?" Bekijk recept of bestel bij Foodbag.
Weekend: Cannelloni van gegrilde aubergine
Zijn ze niet prachtig, deze originele cannelloni gemaakt van plakjes gegrilde aubergine? Gevuld met heerlijk kruidige ricotta. Bovendien is dit gerecht ook nog eens heel gezond. Dubbel genieten dus! Bekijk recept