Voor dat soort dagen maakten wij een lekker weekmenu: warme en troostende klassiekers. Kip in honing-mosterdsaus of versgebakken appelcake? Er zijn zo van die dagen die vragen om een heerlijk bordje comfort food. Trek die versleten pantoffels maar aan en schuif je voetjes onder tafel. Er zijn zo van die dagen...
Maandag: Kip in honing-mosterdsaus met spinaziepuree en kropsla
Chef Claire: "Mijn favoriete saus? Dat is met honing en mosterd! Een klassieker maar o zo lekker. Net als dit gerecht trouwens. Ik geef de saus nog wat extra bite met uiringen." Bekijk recept of bestel bij Foodbag
Dinsdag: Uiensoep met gegratineerde kaastoast
Een echte Franse klassieker: uiensoep met gegratineerde kaastoast. Heerlijk winters comfort food! Bekijk recept
Woensdag: Boomstammetje met preistoemp en kaassaus
Een heerlijk bordje comfort food met preistoemp, gepaneerd gehakt, waterkers en een zalige kaassaus. Genieten! Bekijk recept
Donderdag: Snelle pasta met miso-champignonsaus en dragon
Foodbagchef Sofie: "Heerlijk vegan en snel, een romige misopasta met champignons en prei. Daar ben ik meteen voor te vinden! Miso is een van mijn favoriete smaakmakers. Een ware umamibom die in combinatie met de champignons zorgt voor een rijke, bijna vlezige smaak." Bekijk recept of bestel bij Foodbag
Vrijdag: Chicken tikka tray met pitabrood, citroen-knoflooktahin en munt
Foodbagchef Claire: "Er is niets beters om je gasten te entertainen dan een DIY-gerecht. Haal je leukste kommetjes uit de kast en laat iedereen z'n eigen pita samenstellen." Bekijk recept of bestel bij Foodbag
Weekend: Appelcake
Appels met ahornesiroop en amandelen zijn een perfecte combinatie, en komen heerlijk tot hun recht in deze heerlijke cake. Een echt verwen-dessertje! Bekijk recept