Maandag: Mexicaanse rijst met scampi, zure room en lente-ui
Foodbagchef Caroline: "Rijst garen in een tomatensaus met veel groentjes is één van mijn favoriete bereidingen. Het is snel, gemakkelijk, weinig afwas en o zo smaakvol. Ik ga voor een Mexicaanse versie met scampi. Voeg gerust een drupje chilisaus toe." Bestel dit gerecht of bekijk recept
Dinsdag: Orzo met burrata en courgette met venkel en tomatensaus
We garen alles in één ovenschaal in de oven. Ja, ook de orzo. Door de tomatenpulp blijft alles lekker sappig. Roeren hoeft niet, handig hé. Afwerken doen we met burrata, dat is het romige, luxueuze zusje van mozzarella. Overheerlijk! Bekijk recept
Woensdag: Griekse loaded fries met getakaas, pulled chicken en kerstomaat
Chef Isa: "Vandaag eten we loaded fries met een vleugje Griekenland. Mijn twist op fastfood, maar dan zelfgemaakt, vol groentjes (en dus gezonder) en vol van smaak! Dig in!" Bestel dit gerecht of bekijk recept
Donderdag: Zomerse veggie hotdog geroosterde paprika en Gran Moravia
Chef Caroline: "We genieten nog even van de zomer met deze verrassende hotdogs. Heerlijke veggie witte pens van BonMush, een dressing op basis van Gran Moravia, gegrilde paprika en little gem. De witte pens, paprika en little gem kan je ook op de BBQ grillen." Bestel dit gerecht of bekijk recept
Vrijdag: Salade niçoise met tonijn, ei, krieltjes, boontjes en tomaat
We brengen een beroemde brasserieklassieker naar je toe! Je proeft de zuiderse sfeer uit Nice op je bord. Een mooie
mengeling van smaken en texturen. Bekijk recept
Weekend: Gegrilde tonijn met perziksalsa en zoete aardappelfrietjes
Een heerlijk exotisch gerecht, deze kort gegrilde tonijn met een frisse perziksalsa met jalapeñopepers en frietjes van zoete aardappel voor erbij. Een explosie van smaken! Bekijk recept