Maandag: Pizza bolognese met courgette en gehakt
Foodbagchef Ellen: "Onze twee lievelingsgerechten gebundeld in één: pizza en spaghetti bolognese. Dat kan niet anders dan een succes zijn, toch?" Bekijk recept of bestel bij Foodbag
Dinsdag: Ovenschotel met zalm, puree en prei
Sommige gerechten hebben niet veel uitleg óf moeite nodig. De ietwat zoete smaak van prei vraagt om zoute tegenhanger. Daar antwoorden we op met een heerlijk stukje zalm en smeuïge puree met krokante korst. Laat het smaken! Bekijk recept
Woensdag: Herfstige panzanella met getakaas, knolselder en wortel
Foodbagchef Deborah: "Panzanella is oorspronkelijk een salade bedoeld om oude restjes brood op te maken. Intussen is het een vaste waarde in de cucina Italiana en ook een persoonlijke favoriet." Bekijk recept of bestel bij Foodbag
Donderdag: Veggie aardappelgratin met pastinaak, champignons en cheddar
Foodbagchef Isa: "Een klassieke gratin, maar dan met veggiegehakt. Deze schotel is ook de ideale, smakelijke entertainer voor een gezellige herfstbijeenkomst. Maak hem op voorhand en schuif hem voor het opdienen nog even de oven in." Bekijk recept of bestel bij Foodbag
Vrijdag: Caponata traybake met ricotta
De klassieke caponata is een kruidig stoofpotje met tomaat en aubergine. Deze versie is minder sauzig, maar daarom niet minder smaakvol! Om hem extra smeuïg te maken, voegt Stefanie van Foodlove aan deze caponata romige ricotta toe, die we ook even meebakken in de oven. Heerlijk met een sneetje zuurdesembrood of lookbrood. Bekijk recept
Weekend: Chaicake met peer en pastinaak
De herfst op je bord? Maak dan eens deze heerlijke verrassende cake met chai-kruiden, peer én pastinaak! De heerlijke geur in je huis krijg je er gratis bij. Bekijk recept