Maandag: Varkensmignonette met savooikoolpuree en spekjessaus
Foodbagchef Deborah: "Kool = cool! Ik kies voor savooikool, een fantastische herfstgroente. Die prachtige kanjer heeft een zachte smaak en je kan er qua bereiding allerlei kanten mee uit. Hier brengt de kool kleur en smaak in je puree." Bekijk recept of bestel bij Foodbag
Dinsdag: Macaroni met kaas, ham en geroosterde pompoen
Een ode aan de herfst! We maken de klassieker macaroni met kaas en ham klaar, en geven 'm een herfstige upgrade, met geroosterde pompoen, pompoenpitten en salie erbij. Dit wil je toch proeven? En misschien de kinderen ook wel? Geniet ervan! Bekijk recept
Woensdag: Broodje rundsreepjes met truffelmayo, champignons, gekaramelliseerde ui
Foodbagchef Caroline: "Een 'steak sandwich' is een typische bereiding uit de Verenigde Staten. Ik vul mijn broodje met plakjes malse steak, gebakken champignons, sla én truffelmayonaise. Klaar om je tanden erin te zetten?" Bekijk recept of bestel bij Foodbag
Donderdag: Geroosterde groenten met geitenkaas, appel, quinoa en landkersdressing
Een heerlijke frisse salade die toch ook zo goed smaakt in de herfst of winter. Geroosterde groenten, rode quinoa, frisse geitenkaas, een verrassende dressing en de warme appeltjes maken het helemaal af. Yum! Bekijk recept
Vrijdag: Schnitzel met broccolipuree en gebakken uiringen
Foodbagchef Isa: "Ik gebruik de broccoli helemaal op in dit recept, zo gaat niks verloren. Van de stam kan je ook perfect een broccolidip, -pesto en -soep maken. Of hak 'm met een keukenrobot heel fijn tot rijst." Bekijk recept of bestel bij Foodbag
Weekend: New York cheesecake
New York cheesecake is dé klassieker uit de States. Het is een authentiek, romig dessert op basis van roomkaas en ricotta dat je op voorhand kan maken. Bekijk recept