Maandag: Kipfilet met champignonsaus, crushed krieltjes en wortelen
Foodbagchef Caroline: "In de wintermaanden mag het altijd gezellig zijn, of het nu Kerstmis is of niet! Met sappige, krokante kip, crushed krieltjes, geroosterde wortelen en een rijke champignonsaus. Extra veel kruiden erbij, en voilà: elke dag een beetje Kerstmis met Foodbag." Bekijk recept of bestel bij Foodbag
Dinsdag oudjaar: Kaasfondue met Champagne
Deze kaasfondue met Champagne is feestelijk en verrassend verfijnd, ideaal voor met Kerstmis. Serveer als hapje om te delen aan tafel. Het is gemakkelijk om te maken, klaar in 15 minuten. Dit kan je dus snel maken, vlak voor je gasten arriveren, handig toch? Laat het smaken! Bekijk recept
Woensdag Nieuwjaar: Witte truffels met vlierbloesemlikeur
Deze witte truffels met vlierbloesemlikeur zijn een echt verwennerijtje voor bij de koffie na een feestelijke maaltijd. Ideaal voor met Kerst of Nieuwjaar! Bekijk recept
Donderdag: Quinoaburger met spinaziepuree, yoghurttartaar en knolselder
Foodbagchef Caroline: "Een klassiek bordje, maar in een origineel veggie jasje! Heb je wel eens gebakken knolselder uit de pan geproefd? Een revelatie! De collega-proefkonijnen bij Foodbag waren ook razend enthousiast!" Bekijk recept of bestel bij Foodbag
Vrijdag: Scampi in kruidenroomsaus met krieltjes, spinazie en prei
Foodbagchef Deborah: "Scampi op het menu, daar kan je me altijd mee verleiden. En die krokante panko-topping erbij? Daar word ik pas echt blij van." Bekijk recept of bestel bij Foodbag
Weekend: Zoete croissantrolletjes met blauwe bessen en citroen
Deze zoete croissantrolletjes maak je in een vingerknip klaar met bosbessenconfituur en citroenzeste. Afwerken met fris citroenglazuur en gehakte pistachenoten, en ze kunnen al op tafel. Heerlijk bij de brunch of picknick! Bekijk recept