Maandag: Albondigas in tomatensaus met geroosterde zoete aardappel

Foodbagchef Caroline: "Albondigas zijn het Spaanse antwoord op onze Belgische gehaktballetjes in tomatensaus. Ik maak ze lekker kruidig met gerookt paprikapoeder. De geroosterde zoete aardappel past er verrassend lekker bij!" Bestel bij Foodbag of bekijk recept
Dinsdag: Aardappeltortilla met gegrilde groenten, chorizo en zachte geitenkaas

Een Spaanse klassieker, naar een hoger niveau getild, deze aardappeltortilla met krokante chorizo, gegrilde groentjes en geitenkaas. Een toplunch! Bekijk recept
Woensdag: Paella met scampi en chorizo, selder, erwten en tomaat

Foodbagchef Isa: "Hola! We vieren Spaanse week. Ik presenteer je mijn paella, met een knipoog naar het traditionele recept. Je hebt geen speciale paellapan nodig, je kan het eenvoudig zelf thuis maken op het vuur." Bestel bij Foodbag of bekijk recept
Donderdag: Hazelnootburger met romescosaus, gebakken patatjes en prei

Foodbagchef Caroline: "Vandaag maak ik een Catalaanse specialiteit klaar: romescosaus. Ik serveer het met een hazelnootburger. Ideaal voor donderdag veggiedag" Bestel bij Foodbag of bekijk recept
Vrijdag: Zomerse gazpacho

Gazpacho! De heerlijke Spaanse koude soep die perfect past bij hete temperaturen. Werk af met verschillende kleuren kerstomaatjes en croutons. Bekijk recept
Weekend: 3x Spaanse tapas

Zin in tapas, maar wil je er ook een volledige maaltijd van maken? Wij stelden een heerlijk recept samen voor 3x Spaanse tapas: pittige patatas bravas, champiñones en gambas al ajillo. Een heerlijk trio dat goed bij mekaar past. Nu nog een lekker Spaans wijntje erbij en het feest kan beginnen! Bekijk recept