Maandag: Italiaanse pestoburger met paprika, courgettefrietjes en rucoladressing
Foodbagchef Caroline: ""A burger, but make it Italian". Leuke opdracht! Ik maak een Italiaanse pestoburger met courgettefrietjes en rucoladressing. Wat denk je? Molto bene!" Bestel gerecht of bekijk recept
Dinsdag: Salade met meloen, parmaham en buffelmozzarella
Een frisse salade, een heerlijke combinatie: meloen, parmaham, munt en bolletjes buffelmozzarella. De zomer op je bord! Bekijk recept
Woensdag: Batata harra patatjes met spek, aubergine, tahinsaus en komkommer
Foodbagchef Caroline: "Batata harra zijn pittige Libanese patatjes en een populaire mezze. Ik maak er een volledig gerecht van met een dipsausje van tahin, gebakken aubergine en spekjes. Het komkommerslaatje geeft wat extra fraîcheur. Laat het smaken!" Bestel gerecht of bekijk recept
Donderdag: Kapsalon met veggie shoarma
Ken je kapsalon? Dat is een heerlijk gerecht dat je vaak bij de pitazaak kan krijgen: frietjes met shoarma vlees waar je dan kaas over laat smelten. Heerlijk! Vandaag gaan we voor een veggie versie met vegetarische shoarma, verrassend lekker, beloofd! Bekijk recept
Vrijdag: Chili con carne met rijst, zure room en tortillachips
Foodbagchef Claire: "Wist je dat chili con carne helemaal niet uit Mexico komt, maar voor het eerst werd gegeten in Texas? En dat restjes chili nog lekkerder zijn de volgende dag?" Bestel gerecht of bekijk recept
Weekend: Gemarineerde spieringlapjes met picklesboter, gegrilde aardappelen en salade
Varkensvlees en pickes, dat is werkelijk een overheerlijke combinatie! De spieringlapjes worden geroosterd op de barbecue, en daar laat je dan een schepje picklesboter over smelten. Werkelijk hemels! Grill ze! Bekijk recept