Maak het jezelf gemakkelijk, want zoals steeds zijn enkele gerechten te bestellen bij Foodbag, dan heb je alle ingrediënten én handige receptkaarten al in huis!
Maandag: Kokoscurry met scampi, pompoen, spinazie en limoen
Foodbagchef Caroline: "Oh wat houd ik van Thaise curries! Deze keer maak ik een herfstige versie met pompoen en scampi. Proef goed van je curry, voor je 'm serveert. Zorg dat de smaken mooi in balans zijn: zuur, zout, zoet en pittig." Bekijk recept of bestel bij Foodbag
Dinsdag: Banh mi met buikspek, rode kool, rammenas en koriander
Wij reisden een tijdje door Vietnam en onze favoriete lunch was banh mi van één van de vele eetkraampjes op straat. De combinatie van geroosterd vlees, frisse groenten, een pittig sausje en een krokant broodje doet ons zo terugdenken aan die reis! Bekijk recept
Woensdag: Ramen met kip, broccoli, wortel en een eitje
We maken een rijke bouillon door de kip eerst in te koken met heel veel smaakmakers. Een heerlijk, creamy kommetje comfort food om naar binnen te slurpen. Itadakimasu! ('laten we eten' in het Japans!) Bekijk recept
Donderdag: Sticky noedels met tofu, krokante savooikool en champignons
Foodbagchef Caroline: "Mag ik eens iets bekennen? Ik denk niet dat ik al ooit savooikool gegeten had. En ik wist niet dat het zo lekker kon zijn! Een deel wok ik mee, het andere rooster ik in de oven. Verrassend van smaak en textuur! Kom je mee in m'n savooikool-fanclub?" Bekijk recept of bestel bij Foodbag
Vrijdag: Aziatische burger met kip en sesamfrietjes
Een hamburger 'Asian style'? Het kan! Wij hebben het geprobeerd en jawel, het is overheerlijk! Dit moet je proeven! Bekijk recept
Weekend: Japanse cotton cheese cake
Japanse cotton cheese cake is een heel luchtige kaastaart met een subtiele smaak en heerlijke textuur. Je kan extra's zoals matchapoeder toevoegen. Bekijk recept