
We inspireren je graag om met enkele van deze seizoenstoppers aan de slag te gaan deze week. Tip: ontdek de volledige lijst met lokale seizoensproducten bij onze partner BelOrta! Deze heerlijke gerechten zetten wij deze week op het menu.
Maandag: Griekse wraps met witte kaas, geroosterde groenten en pijnboompitten

Foodbagchef Caroline: "Wat eten we vandaag? Griekse wraps gevuld met geroosterde groenten, kruidige kaas met munt en citroen en crunchy pijnboompitten. De Sirtaki opzetten tijdens het eten mag!" Bekijk recept of bestel bij Foodbag
Dinsdag: Traybake van zalm met rijst, broccoli, wortel en lente-ui

Foodbagchef Claire: "Yes, een traybake op het menu. De oven doet het gros van het werk én de heerlijke geur van geroosterde groenten en gemarineerde zalm zorgt ervoor dat je niemand aan tafel hoeft te roepen. Je hongerige tafelgasten verschijnen vanzelf. Handíg!" Bekijk recept
Woensdag: Broodje gehaktbal met wortelfrietjes en Thousand Island-saus

Foodbagchef Deborah:"De twist aan dit gerecht? Ik maak de saus deels met yoghurt voor een meer evenwichtige maaltijd." Bekijk recept of bestel bij Foodbag
Donderdag: Quinoa met groene kruidenhummus, getakaas, wortel en gele biet

Foodbagchef Sofie: "Met hummus kan je eindeloos experimenteren, vooral met kruiden en specerijen. Ik stel voor: een groene hummus met basilicum en munt. Een kleurrijk bordje boordevol plantaardige eiwitten en vezels." Bekijk recept of bestel bij Foodbag
Vrijdag: Mexicaanse salade met kip

Deze Mexicaanse salade met kruidig gebakken stukjes kip zit je in een mum van tijd op tafel. Werk af met knapperige tortillachips. Bekijk recept
Weekend: Tropical American pancakes

Fluffy American pancakes met een zelfgemaakte coulis met sinaasappel, mango en passievrucht en afgewerkt met lekker veel fris tropisch fruit! Bekijk recept