Om helemaal in thema te komen, hebben we deze week een origineel en spooky weekmenu samengesteld. De gerechten met Foodbag x 15gram label kan je trouwens ook bestellen, zodat je ze zeker met Halloween op het menu kan zetten.
Maandag: Duivels pikante scampi diabolique met pompoen en spinazie

Foodbagchef Caroline: "Scampi diabolique in een Halloween-versie, hoe ideaal is dat? Ik voeg blokjes geroosterde pompoen en flink wat pit toe, ook in de afwerking. Wie jaag jij hiermee de stuipen op het lijf, om nadien te laten genieten van een heerlijk pastagerecht? ;-)" Bekijk recept of bestel bij Foodbag
Dinsdag: Fregola sarda met pompoen, wortel en courgette

Fregola sarda is een originele pastasoort uit Sardinië: het zijn kleine pastabolletjes die zich uitstekend lenen voor een salade. We serveren ze bij pompoen. Bekijk recept
Woensdag: Gevulde paprika met orzo, gehakt en courgette

Foodbagchef Isa: "Oooooeeee 't is weer tijd voor Halloween! Maak het voor je tafelgasten extra griezelig en spooky met deze paprikaspookjes. Stuur je ons zeker een foto van het resultaat?" Bekijk recept of bestel bij Foodbag
Donderdag: Herfstige pot pie met boschampignons, linzen, prei en tijm

Foodbagchef Sofie: "Deze verwarmende pot pie brengt je helemaal in herfstsferen. Champignons, een van mijn favoriete groenten, zijn nu volop in het seizoen en zorgen samen met linzen voor een goede dosis eiwitten. Een heerlijk en griezelig ovengerecht." Bekijk recept of bestel bij Foodbag
Vrijdag: Cheesy pasta met kippenballetjes en spruitjes

Bij 15gram werken we met seizoensgebonden producten. Daarom kiezen we bij deze winterse pasta voor spruitjes en prei als smaakmakers. Samen met de kippenballetjes en kruidenkaas vormen ze een heerlijk bordje comfordfood van eigen bodem. Bekijk recept
Weekend: Halloween mini-pizza's

Laat de kinderen zelf eens originele mini-pizza's maken! Ze kunnen ze zelf beleggen en afwerken met een originele olijvenspin. Lekker eng voor Halloween! Bekijk recept