Maandag Pinkstermaandag: Kaastaart brownies
Geef je brownies een prachtige upgrade door er bovenaan een heerlijk kaastaart laagje aan toe te voegen. Maak een mooie swirl en je hebt een geweldig dessert! Bekijk recept
Dinsdag: Chipolata met wortelstoemp, ajuinsaus en veldsla
Een bordje grootmoeders keuken stelt nooit teleur. Klassiek, nostalgisch en o zo lekker. Laat het smaken! Bestel dit gerecht bij Foodbag of Bekijk recept
Woensdag: Pastasalade met dille-amandel-citroenpesto, groene asperges en buffelmozzarella
Haal de lente in huis met deze prachtige frisse pastasalade met rigatoni met dille-amandel-citroenpesto, groene asperges, romige buffelmozzarella en geroosterde amandelschilfers. Zo lekker zonnig! Bekijk recept
Donderdag: Fettuccini alla Norma met aubergine en pangrattatto
Pasta alla Norma is een traditioneel pastagerecht uit Sicilië met aubergines en gezouten ricotta. Om er een vegan versie van te maken, werken we het gerecht af met 'pangrattatto', Italiaans krokant broodkruim, als vervanger van Parmezaanse kaas. Bestel dit gerecht bij Foodbag of Bekijk recept
Vrijdag: Masala vis met yoghurt, gele rijst en frisse salade
De vis krijgt een heerlijke marinade op basis van limoensap, knoflook en garam masala. Serveer daarbij gele rijst en een frisse salade: kachumber. Kachumber is een klassieker in de Indische keuken om frisheid toe te voegen aan je gerecht. Bestel dit gerecht bij Foodbag of Bekijk recept
Zaterdag: West-Afrikaans stoofpotje met kip en zoete aardappel
Deze stoofschotel met kip is op zijn minst origineel te noemen. Denk aan malse kruidige kip, zachte zoete aardappel en een smaakvolle saus. Perfect als ode voor Wereld Afrika dag! Bekijk recept