Maandag: Rupswrap boterhammendoos
Op een originele manier jouw kinderen verrassen met een gezonde brooddoos op hun eerste schooldag? Dat kan met deze rupswrap boterhammendoos. Plezier gegarandeerd! Bekijk recept of nog meer boterhammendozeninspiratie vind je hier.
Dinsdag: Naanpizza met gegrilde ham, champignon, paprika en mozzarella
Foodbagchef Caroline: "Mijn ontdekking van het jaar: naanpizza! Ik hou van het heerlijk luchtige deeg in combinatie met tomatensaus en mozzarella. En een frisse salade met smaakvolle dressing mag natuurlijk ook niet ontbreken." Bekijk recept of bestel hier bij Foodbag.be
Woensdag: Witte pens met appelmoes en gebakken patatjes
Een bordje comfort food, dat ook wel eens 'WAP' wordt genoemd: worst-appelmoes-patatjes. Een snelle maaltijd waar je iedereen, incl. de kindjes, blij mee zal maken. Bekijk recept
Donderdag: Veggie texmex-burgers met maïs, zoete aardappel en tomatensalsa
Foodbagchef Isa: "Vandaag op het menu: doe-het-zelfburger met een Mexicaans tintje. Leuk om te maken en perfect om de allerkleinsten een handje te laten helpen." Bekijk recept of bestel hier bij Foodbag.be
Vrijdag: Kippenhaasje in champignonsaus, gebakken patatjes en komkommersalade
Foodbagchef Deborah: "Een klassieker van formaat: deze kip in champignonsaus. Ik maak de saus iets lichter door zure room te gebruiken in plaats van volle room. Even lekker!" Bekijk recept of bestel hier bij Foodbag.be
Weekend: Nectarine-ricotta cake
Heb je lekker veel zomerfruit in huis? Maak er eens een lekkere cake mee! Wij gingen voor een zalige luchtige cake met nectarines, een beetje limoen en ricotta. Echt heerlijk! Bekijk recept