Maandag: Luikse balletjes met frietjes en witloofsalade
Foodbagchef Deborah: "Soms heb je niet meer nodig dan een bordje gezelligheid. En dit bordje zit bovendien vol Belgsich lekkers: Luikse siroop, frietjes, gehaktballetjes en mayonaise." Bekijk recept of bestel bij Foodbag
Dinsdag: Spaghetti met gehaktballetjes
Spaghetti met gehaktballetjes, een favoriet van jong en oud! Niets eenvoudiger dan gehaktballetjes rollen en aanbakken. Om ze dan vervolgens aan een lekkere tomatensaus toe te voegen. Niet met frietjes deze keer, maar met spaghetti. Dat het gaat smaken, daar zijn we zeker van! Bekijk recept
Woensdag: Winterse salade met kip en cheesy croutons
Foodbagchef Caroline: "Ik liet me inspireren door de caesar salade, en stak die in een dikke winterjas. Met curly kale (dat zijn de jonge scheutjes van boerenkool), cheesy croutons, geroosterde biet, malse kip en een verrassende dressing met een scherp kantje. Geniet ervan!" Bekijk recept of bestel bij Foodbag
Donderdag: Veggieworst met krieken en knolselderpuree
Een echte Belgische klassieker, maar dan in een veggie jasje. Of worstje in dit geval! Moet je eens proberen! Bekijk recept
Vrijdag: Tongrolletjes in wijn-roomsaus met kervel en brood
Foodbagchef Isa: "Doe jij mee met vrijdag visdag? Eigenlijk kan zo'n heerlijk stukje vis op elk moment van de week smaken. Vergeet zeker het brood niet om lekker in de saus te soppen." Bekijk recept of bestel bij Foodbag
Weekend: Speculaascake met kruidnoten
Heeft Sinterklaas een overvloed aan kruidnoten gebracht? Verwerk ze in deze heerlijke speculaascake! Bekijk recept