Wij wagen ons deze week aan enkele tropische gerechten, ideaal in hartje zomer! Eet je mee?
Maandag: Scampi diabolique met geroosterde krieltjes
Foodbagchef Claire: "Kruidenpasta is iets wat je vaak in een potje in de winkel koopt. Deze keer maken we die helemaal zelf, en dat is absoluut niet moeilijk! Voeg alle ingrediënten samen, een scheutje olijfolie erbij en mixen maar!" Bestel gerecht of bekijk recept
Dinsdag: Buddha bowl met zoete aardappel, edamame, spinazie, mango en paprika
Ken je het verschil tussen een buddha bowl en een poké bowl? Bij alle twee vormen groenten de basis met daarbij rijst of quinoa, of zoals hier: zoete aardappel. Bij een poké bowl wordt vis of vlees toegevoegd, terwijl een buddha bowl vegetarisch is. Bekijk recept
Woensdag: Crispy fish burrito's met limoenmayo, courgette, rode kool en tomaat
Foodbagchef Caroline: "Een rappe wrap: de ideale 'dad joke' om te maken als je dit snelle gerecht voorschotelt aan je gezin. De groentjes, fish nuggets en burrito's bak je allemaal in dezelfde pan. Minder afwas voor de flauwe moppenmaker!" Bestel gerecht of bekijk recept
Donderdag: Curry Hawaï met veggie kip met rijst, ananas en paprika
Foodbagchef Caroline: "Een lekker verrassend exotisch bordje, met veggie kipstukjes, ananas, rode paprika, wortel en zachte gele curry. Eentje waarvan het hele gezin vast zal mee smullen!" Bestel gerecht of bekijk recept
Vrijdag: Noedels met kippengehakt, wokgroenten en tikka masala currypasta
Een zalig bordje comfortfood bomvol smaak én supersnel klaar. Zo kan jij extra genieten van een gezellige herfstavond. Wat heeft een mens nog meer nodig? Bekijk recept
Weekend: Jambalaya met merguez
Een heerlijk Creools geïnspireerd gerecht, ditmaal geserveerd met merguezworstjes! Pittig, kruidig en o zo hartverwarmend. Werk af met een kneepje citroensap. Zalig! Bekijk recept