Maandag: Kip met geroosterde groenten met honing-mosterddressing
Foodbagchef Caroline: "Heerlijke herfstige kleuren en smaken, in een verrassend ovengerecht met kip, quinoa, geroosterde groenten en een frisse honing-mosterddressing. Hier word ik heel blij van, jij ook?" Bekijk recept of bestel bij Foodbag
Dinsdag: Tofu satay bowl met pindasaus, kastanjechampignons en broccoli
Foodbagchef Claire: "Toegegeven, voor dit gerecht moet je enkele potten en pannen uit de kast halen, maar ik vond het veel te lekker om niet op je weekmenu te zetten. Wie weet lopen er thuis wel afwashelpertjes rond?" Bekijk recept of bestel bij Foodbag
Woensdag: Hartige taart met rodekool en walnoten
Een originele hartige taart met rodekool, tijm, gerookt spek, walnoten en zure room. Prachtig van kleur, heerlijk van smaak! Bekijk recept
Donderdag: Wintersalade met veggie witte pens, Gran Moraviadressing en croutons
Foodbagchef Sofie: "Iedereen die me kent, weet dat ik van salades houd. Deze is helemaal afgestemd op het seizoen: stevige wintergroenten, knapperige croutons, frisse peer, vegetarische worst van BonMush en een romige dressing. Geniet ervan!" Bekijk recept of bestel bij Foodbag
Vrijdag: Hutsepot met chipolata, wortel, raapjes en savooikool
Dit gerecht creëerden we voor die dagen waarop de lentezon verstoppertje lijkt te spelen. Savooikool en gele raap zitten boordevol vitamine c en stimuleren dus je immuunsysteem. De ideale partner op een druilerige dag. Bekijk recept
Weekend: Chaicake met peer en pastinaak
De herfst op je bord? Maak dan eens deze heerlijke verrassende cake met chai-kruiden, peer én pastinaak! De heerlijke geur in je huis krijg je er gratis bij. Bekijk recept