Maandag: Scampi met currysaus, broccoli en rijst
Foodbagchef Claire: "Verwarm jezelf op een koude avond eens aan een flinke kom scampi's in currysaus. Dit gerecht is op-en-top comfortfood na een lange dag én is nog eens populair bij het hele gezin ook. Snel, gemakkelijk en megalekker! Wat wil je nog meer?" Bekijk recept of bestel bij Foodbag.
Dinsdag: Kip cordon bleu met gebakken witloof, aardappelen en appeltjes
Maak jong en oud blij met deze cordon bleus van kip, gevuld met ham en kaas. Daarbij komt een warm slaatje van gebakken witloof, appeltjes en aardappelen. Bekijk recept
Woensdag: Parmentier met gehakt, wortelpuree, champignons en tomatensaus
Foodbagchef Caroline: "Parmentier is een ovenschotel in verschillende laagjes. We gaan ditmaal voor tomatensaus met gehakt en champigons onderaan, dan een laag wortelpuree en tenslotte een heerlijk kaaskorstje. Schep de wortelpuree met een ijsschep bovenop de saus, voor het leuke 'wolkjes'effect!" Bekijk recept of bestel bij Foodbag.
Donderdag: Vegan burger met wortelchips, ingelegde komkommer en gebakken ui
Foodbagchef Sofie: "Een lekkere burger smaakt altijd. Deze vegan variant maak ik met de Deluxe burger van Bonmush, pittige srirachasaus en frisse ingelegde komkommer. Serveer met heerlijke wortelchips uit de oven. Hmmmm!" Bekijk recept of bestel bij Foodbag.
Vrijdag: Linguine met vis in prei-roomsaus
Voor deze heerlijke verrassende pasta combineren we blokjes vis met gestoofde prei in een heerlijk roomsausje. Een zalige combinatie! Bekijk recept
Weekend: Bananenbrood
Dit gezonde bananenbrood is heerlijk als ontbijt, snack of lunch, ideaal om in het weekend te maken en enkele stukjes in te vriezen voor drukke dagen die komen, je kan ze simpelweg in de broodrooster ontdooien. Gebruik overrijpe bananen, die maken dit gebak extra zoet en sappig. Bekijk recept