Maandag: Loaded frietjes met kip en looksaus, tomaat, wortel en komkommer

Foodbagchef Caroline: "Als je naar de pitabar gaat, heb je keuze tussen een broodje of een pitaschotel. Wel, dit is mijn voedzamere thuisversie van de schotel. Met ovenfrietjes, kruidige kippenreepjes en veel kleurrijke groenten. En knoflookmayo natuurlijk!" Bekijk recept of bestel bij Foodbag
Dinsdag: Pasta met kruidenkaas, spek, prei en kerstomaatjes

Chef Isa: "Werk, school, hobbies en hongerige kinderen. Als ouder weet je dat je dan snel moet handelen. Mijn go-to gerecht om ongeduldige maagjes te stillen is deze pasta met kruidenkaas. Snel, lekker en je kan er je favoriete groenten aan toevoegen." Bekijk recept
Woensdag: Bladerdeegmolentjes met confituur

Een zoet en feestelijk koekje dat je makkelijk samen met de kinderen kan maken zijn deze bladerdeegmolentjes met confituur. Een leuk dessert op elk feest, maar in het bijzonder voor carnaval! Bekijk recept
Donderdag: Pizza caprese met courgette, kerstomaatjes, pesto en mozzarella

Mamma mia altijd een beetje feest als er pizza op het menu staat. Eentje om je kids (of jezelf) na die eerste dagen school mee te verwennen. Smakelijk! Bekijk recept
Vrijdag: Ribbetjes met aardappel in de schil, witloofsla met appel en rozijntjes

Foodbagchef Claire: "Ribbetjes, dat eet je met je handen! Ik serveer er een aardappel in de schil ('pellepatat' noemen wij die ook wel) en een frisse witloofsla met appeltjes en rozijnen. Heerlijk!" Bekijk recept of bestel bij Foodbag
Weekend: Plattekaastaart met speculaas en paaseitjes

Een echte taart voor met Pasen: een heerlijke plattekaastaart met speculaasbodem en afgewerkt met schattige paaseitjes. Genieten! Bekijk recept