Maandag: Aardappelsalade met witte asperges, veldsla, radijs en hamblokjes
Houd jij ook zo van aardappelsalade bij de barbecue? We hebben er een echte 'maaltijdsalade' van gemaakt, met witte asperges en hamblokjes. Dit gerecht brengt je spontaan in de lentesfeer, nu hopen dat het weer mooi blijft! Bestel dit gerecht bij Foodbag of bekijk recept
Dinsdag: Thaise wok met gehakt, Thais basilicum en een spiegelei (pad krapow)
Velen kennen Pad Thai. Maar dit wokgerecht, Pad Krapao, is bij ons wat minder bekend, het is nochtans het favoriete gerecht van vele Thai. Dé smaakmaker in het gerecht is Thais basilicum, een aromatisch, anijsachtig kruid, dat helemaal niet lijkt op het basilicum die wij kennen. Bestel dit gerecht bij Foodbag of bekijk recept
Woensdag: Frittata van erwtjes, munt en feta
De nieuwe erwtjes zijn weer beschikbaar! Kijk er zeker eens naar uit op de markt of in je supermarkt. Heerlijk mindful werkje ook om ze te doppen... Erwtjes, feta en munt zijn een heerlijke combinatie, zo ook in deze Italiaanse omelet of frittata. Ideaal als lunch. Bekijk recept
Donderdag: Fettuccine met veggie ragu en geraspte kaas
Donderdag veggiedag met deze verrukkelijke pasta met een vegetarische ragu van linzen (echt, moet je eens proberen!). De overvloed aan groenten en de scheut rode wijn mogen zeker niet ontbreken. Klaar voor een snel, simpel maar oh zo smaakvol gerechtje. Bestel dit gerecht bij Foodbag of bekijk recept
Vrijdag: Gordita smash burgers met homemade saus en frisse groenten
Smash burger? Ja, dat mag je gerust letterlijk nemen. 'Smash' of duw het vlees op de mini-wraps. Vergelijk het qua smaak met een Big Mac op een wrap. Mac gusta! Bestel dit gerecht bij Foodbag of bekijk recept
Weekend: Bananenbrood
Leuk weekendproject: maak eens zelf bananenbrood. Ideaal om 'platte' bananen te verwerken. Je kan ook plakjes bananenbrood invriezen om later in de week te ontdooien (gaat heel snel in de broodrooster) voor een snel ontbijt of tussendoortje. Handig toch? Bekijk recept