Wij hebben voor jou een kleurrijk weekmenu samengesteld:
Maandag: Kruidige kip met platbrood, rode koolsla en yoghurtsaus
Foodbagchef Caroline: "Ik presenteer jullie een bordje vol Midden-Oosterse smaken! Veel kleur, veel textuur en veel smaak, zo heb ik het graag. Jij ook?" Bekijk recept of bestel bij Foodbag
Dinsdag: Merguez met kleurrijke geroosterde groenten en citroen-lookmayonaise
Eat the rainbow! Dit kleurrijke gerecht gaat je dag helemaal opfleuren. Lekker veel geroosterde groenten en aardappelen met daarbij pittige merguezworst en een frisse citroen-knoflookmayonaise. 100% kans op smullen! Bekijk recept
Woensdag: Varkenslapje met dragonsaus, spruitjes, pompoen en rijst
Foodbagchef Deborah: "November kan soms een grijze maand zijn, maar niet als het aan mij ligt! Want ik breng de mooiste herfstkleuren op je bord, boordevol smaak en bomvol vitaminen." Bekijk recept of bestel bij Foodbag
Donderdag: Smashed falafel wrap met munt, koriander en shoarmakruiden
Foodbagchef Claire: "Ik liet me inspireren door smashed burgers en maakte er een veggie versie van. De falafel maak je helemaal zelf, en dat is echt niet moeilijk. Mix alle ingrediënten in een hakmolen en bakken maar!" Bekijk recept of bestel bij Foodbag
Vrijdag: Koreaanse barbecue bowl (bulgogi)
Een prachtig en kleurrijk kommetje vol heerlijke smaken: gemarineerd rundsvlees met pindasaus, quinoa en lekkere knapperige groenten. De Koreaanse keuken op zijn best! Bekijk recept
Weekend: Omgekeerde pruimencake
In de herfst zijn pruimen heerlijk zoet en passen ze perfect in al je gebak. Een omgekeerde pruimencake is heel makkelijk te maken en puur genieten! Bekijk recept