Maandag: Romige pastagratin met broccoli, witte wijnsaus en citroen

Foodbagchef Isa: "Witte wijn, room, bouillon, citroen ... Met enkele ingrediënten tover je een veelzijdige saus op tafel. Serveer ook eens bij een stukje vis. Vervang de groentebouillon dan gewoon door visbouillon. Of meng er wat verse kruiden onder. Koken is spelen!" Bekijk recept of bestel bij Foodbag
Dinsdag: Tarte tatin van witloof met rucola, geitenkaas en spek

Foodbagchef Deborah: "Deze tarte tatin met gekaramelliseerd witloof is een perfecte balans tussen zoet en bitter, verpakt in een knapperig deegjasje. In de bodem verstop ik nog wat geitenkaas, rozijntjes en walnoten. Verrassing!" Bekijk recept of bestel bij Foodbag
Woensdag: Winterse salade met kip en cheesy croutons

Foodbagchef Caroline: "Ik liet me inspireren door de caesar salade, en stak die in een dikke winterjas. Met curly kale (dat zijn de jonge scheutjes van boerenkool), cheesy croutons, geroosterde biet, malse kip en een verrassende dressing met een scherp kantje. Geniet ervan!" Bekijk recept
Donderdag: Panini met crispy oesterzwammen en cashew 'roomkaas'

Foodbagchef Sofie: "Ik experimenteer graag in de vegan keuken. Een van die experimenten is deze cashew 'roomkaas'. Als je de cashews lang genoeg laat weken in warm water, kun je er een romige saus van maken. De vegan prmzn van Pit & Pit zorgt voor de kazige toets." Bekijk recept of bestel bij Foodbag
Vrijdag: Gnocchi met pastinaak en beurre noisette

Puur comfort food met gebakken gnocchi met pastinaak en een heerlijk botersausje dat subtiel naar hazelnootjes smaakt. Overheerlijk! Bekijk recept
Weekend: Warme chai-chia pudding met gebakken appeltjes, pecannoten en notenboter

Een knuffel in een kommetje! Jaja, je leest het goed, warme chia pudding met chai kruiden (struikel niet over de klinkers ;-)) met daarbij gebakken appeltjes met ahornsiroop, crunchy pecannoten en notenboter. Over een goed begin van de dag gesproken, herfstigere ontbijtjes vind je niet. Laat het smaken! Bekijk recept