Maandag: Gehakt met Provençaalse groenten en rijst
Foodbagchef Claire: "Hobby's, huiswerk, sport ... Soms moet het snel gaan. Voor die drukke dagen heb ik een gerecht ontwikkeld dat klaar is in 15 minuten. Met voorgesneden groenten, verse tomatensaus en een kruidenmix win je tijd zonder in te boeten aan smaak!"Bestel dit gerecht bij Foodbag of bekijk recept
Dinsdag: Cubaanse picadillo met rijst
Picadillo is een traditioneel gerecht uit Cuba. Het doet wat aan ragusaus (spaghettisaus) denken, maar dan met een zeer specifieke kruiden en 2 verrassende ingrediënten: olijven en rozijnen. Dit moet je proeven! Hou je van pittig, gebruik dan net wat meer cayennepeper, de Cubanen hebben het ook graag zo! Bekijk recept
Woensdag: Volkoren spaghetti puttanesca met tonijn en crunchy kappertjes
Foodbagchef Caroline: "Ik neem je mee richting Zuid-Italië voor een heerlijke spaghetti puttanesca. In plaats van ansjovis gebruik ik tonijn, echt verrassend lekker. Gebakken kappertjes zorgen voor een lekkere crunch."Bestel dit gerecht bij Foodbag of bekijk recept
Donderdag: Geroosterde krieltjessalade met geitenkaas en rucolapesto
We stellen voor: een zalige Mediterraanse aardappelsalade met krieltjes, geroosterde paprika, zachte zoete rode ui, rucolapesto en frisse geitenkaas voor erbij. Kleurrijk, vol van smaak en lekker fris zomers! Hier worden wij blij van, jij ook? Bekijk recept
Vrijdag: Panini met kip, yoghurtsaus, frisse koolsla en komkommer
Foodbagchef Jolien: "Het ideale comfortfood gerechtje na een drukke dag. Ik combineer deze krokant gebakken broodjes met kip, knapperige groenten en een heerlijk frisse yoghurtsaus. Om duimen en vingers bij af te likken!" Bestel dit gerecht bij Foodbagof bekijk recept
Zaterdag: Gemarineerde spieringlapjes met picklesboter, gegrilde aardappelen en salade
Steek je de barbecue aan dit weekend? Dan hebben we een lekkere tip! Varkensvlees en pickes, dat is werkelijk een overheerlijke combinatie! De spieringlapjes worden geroosterd op de barbecue, en daar laat je dan een schepje picklesboter over smelten. Werkelijk hemels! Grill ze! Bekijk recept